Op reis naar Turkije. Waar denk je aan?

Sta je op het punt om naar Turkije af te reizen? Een goede keus; er is ontzettend veel te doen in Turkije en bovendien wordt iedere reiziger in zijn behoeften voorzien. Zo kun je hier een heerlijke strandvakantie hebben of culturele bezienswaardigheden bezoeken. In dit artikel geven we je een overzicht van dingen die je moet doen voor een vakantie in Turkije.

Maak een vakantielijstje

Het kan handig zijn om een vakantielijstje op te stellen, zodat je precies weet wat je moet meenemen. In Turkije kan een busje zonnenbrand wel handig zijn aangezien de zon behoorlijk hard kan schijnen. Daarnaast mag een strandhanddoek natuurlijk niet in de bagage ontbreken. Overige dingen waar je aan moet denken is een tas voor wanneer je een bezoek brengt aan de stad. Door een vakantielijstje op te stellen weet je zeker dat je niets hoeft te vergeten.

Visum online aanvragen

Daarnaast is het noodzakelijk om een visum voor Turkije aan te vragen. Dit kan eenvoudig online. Er zijn verschillende services waar je gebruik van kunt maken. De meeste services leveren je visum binnen 24 uur. Het enige wat je hoeft te doen is je paspoort gegevens achterlaten en 20 euro betalen. Zo hebben wij bijvoorbeeld goede ervaringen met turkije visum aanvragen. Zij zijn betrouwbaar en leveren je visum binnen 1 dag. Zo kun je zelf een dag voor vertrek nog een visum aanvragen. Alhoewel we dit niet aanraden aangezien je aanvraag om welke reden dan ook geweigerd kan worden. Dit komt overigens niet vaak voor.

Regel vervoer naar het vliegveld

Tot slot doe je goed aan om vervoer naar het vliegveld te regelen. Zo kan het handig zijn om een taxi te boeken, een vriend te vragen of zelf naar het vliegveld te rijden. Houd er wel rekening mee dat de parkeerkosten vaak erg hoog zijn, zeker wanneer je van plan bent om een lange tijd weg te blijven. Vaak ben je goedkoper uit wanneer je het openbaar vervoer neemt of je door een vriend of vriendin laat brengen.

March 4, 2018 Posted by in Uncategorized

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *